sâmbătă, 29 octombrie 2011

Ca sa vada toata tara cine este Timisoara!


Înainte de start, jucătorii echipei Politehnica Timişoara au ieşit pe teren îmbrăcaţi în tricouri albe, cu chipul unui suporter al formaţiei, Ghiorghiu Palenici Daniel, decedat săptămâna trecută la 37 de ani, din cauza unui cancer. Pe tricouri era scris mesajul: “Pentru Daniel”. Suporterul respectiv a avut ca ultimă dorinţă să fie înmormântat într-un echipament al echipei timişorene, care i-a fost donat de club. Jucătorii formaţiei Politehnica Timişoara au evoluat cu tricouri în culorile alb-negru, la fel cum se întâmpla în anul 1921. În acest an, Poli aniversează 90 de ani de la înfiinţarea clubului. La meciul disputat pe arena “Dan Păltinişanu” au asistat aproximativ 20.000 de spectatori. Fanii timişoreni din Peluza Sud au afişat următoarele mesaje: “Timişoara vrea dreptate, dar cine să o dea? În meciul cel mai important, susţinem DNA”, “FRF – o glumă proastă, oglindă pentru societatea noastră”.
Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, i-a criticat pe fotbaliştii stelişti după meciul cu Politehnica Timişoara, scor 0-2, spunând că “au intrat pe teren ca nişte vedete” şi a precizat că este posibil ca tehnicianul Ilie Stan “să fie depăşit”, dar nu îl poate schimba după doar 3-4 meciuri. “Ce să mai zic eu acum, s-a văzut totul în joc. Eu nu ştiu ce să mai zic. Tibi Bălan cică e mare fotbalist. L-am mai luat şi pe Rusescu. Eu nu-l ştiam, dar m-am luat după Cârţu şi după Meme. Problema e de atitudine. Au intrat pe teren ca nişte vedete. Nu pasăm, nu jucăm nimic. Jucăm după ureche. Dacă nu joacă nimic, ce să fac eu ?. L-a băgat pe Mustaţă fundaş dreapta. Ăla e jucător de echipa a doua… Cum să nu aibă pe cine să bage? E posibil ca Ilie Stan să fie depăşit, dar nu pot să-l schimb acum, după 3-4 meciuri”, a mai declarat Gigi Becali.
Rezultate din sferturile de finală ale Cupei României:
Gaz Metan Mediaş, Oţelul Galaţi, Pandurii, Dinamo, FC Vaslui, Petrolul, Rapid şi FC Timişoara s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei României. Iată rezultatele din optimile de finală:
Gaz Metan – Astra II Giurgiu 1-0
Oţelul – FCM Tg. Mureş 2-1
Pandurii – FC Braşov 3-2 (d.l.d)
Dinamo – Gaz Metan Severin 5-0
FC Vaslui – Dunărea Galaţi 4-1
Petrolul – Astra Ploieşti 1-0
Rapid – CS Otopeni 5-0
Timişoara – Steaua Bucureşti 2-0
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu